Kontor och mötesplats för din politiska agenda

Alla behöver ett bra kontor och en flexibel mötesplats oavsett om de arbetar inom politiken eller något annat. För att få ut det mesta av din arbetsdag är en kontorsplats hos https://helio.se/ precis rätt då du kan välja mellan ett privat kontor, en öppen plats eller ett eget skrivbord. Väljer du en öppen plats eller ett skrivbord utan möjlighet till stängd dörr kan du boka mötesrum per timme de gånger du önskar att sitta privat eller ostört.

Coworking spaces och flexibla kontor är något som är oerhört eftersökt idag. Samtidigt som anställda arbetar hemifrån i allt större utsträckning ska hela avdelningen och/eller företaget ses några dagar i veckan. Ett fast kontor utgör då ofta en onödig kostnad och coworking spaces fyller istället behoven med sin flexibilitet. I tillägg träffar man på dessa anläggningar också människor och företag verksamma inom andra branscher och man får en större plattform för att nätverka – utmärkt för den som är politiskt aktiv.

Många politiker verksamma på högre nivå bor och arbetar på olika orter och också då är coworking spaces ett bra alternativ. Man kommer hemifrån, behöver inte sitta och jobba vid matbordet, och möter andra människor i arbete. Att skapa bra möjligheter för denna typ av arbetsplatser är något som politiken i framtiden behöver arbeta med.

bezel